fbpx

Surinaamse crimineel zegt nooit te hebben genoten van zijn geld

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een voormalige crimineel die woont in Den Haag zegt dat een ieder die overweegt om het illegale circuit in te gaan daar honderd keer over moet nadenken. Doe het liever niet!

Volgens hem brengt het begaan van misdaden alleen maar problemen, schuldgevoelens en vooral onrust en slapeloze nachten met zich mee.

De zeventiger heeft in het verleden meerdere dingen gedaan in zijn geboorteland Suriname waarvoor hij naar zijn zeggen eigenlijk voor langere tijd de bak in zou moeten gaan.

Maar hij is nooit gepakt.

“Ik heb bovendien nooit genoten van het vermogen dat ik door mijn activiteiten verdiende. Zodra ik op straat een politieman of politieauto zag, kreeg ik een hartschok Er was nooit rust, ik kon geen plezier hebben”.

“Ik heb tientallen jaren, ook toen ik naar Nederland emigreerde, een angstleven gehad. Steeds de bangheid dat ik door mensen verlinkt zou worden”, vertelt hij aan GFC Lifestyle.

Bekijk ook: FINHUD gezichtsbehandeling die zorgt voor mooiere huid steeds populairder in Suriname

De man zegt zich al rond zijn 34e niet meer bezig te hebben gehouden met de misdaad. Zijn angst is nu grotendeels weg omdat hij ervan uit gaat dat zaken intussen zijn verjaard.

Maar desondanks knaagt het schuldgevoel nog steeds bij hem.

Foto ter illustratie.