Meisje van 15 jaar in Paramaribo haat alle baby’s en kleine kinderen en trapt op hun voeten

GFC NIEUWSREDACTIE- Er is deze week hulp gezocht voor een tienermeisje uit Paramaribo dat een enorme haat heeft ontwikkeld tegen alle baby’s en kleine kinderen.

De tiener heeft haar haatgevoelens niet onder stoelen of banken geschoven en vaker openlijk met haar ouders hierover gesproken. Het meisje heeft toegegeven dat ze vaker tijdens gelegenheden expres op de tenen van kinderen is gaan staan om ze pijn te doen.

Ze verontschuldigde zich vervolgens en wekte de indruk dat het een ongelukje was. De onschuldige kindjes even pijn doen geeft haar een kick.

De ouders hebben deze week een gesprek gevoerd met de directie van de G.H. Foundation die psychologische hulp heeft aangeboden.

“De problemen zijn wellicht ontstaan nadat de ouders een nakomeling kregen en het meisje dat het enigste kind was minder aandacht kreeg van haar moeder en vader”.

“Maar uiteindelijk zullen verdere psychologische gesprekken met haar meer duidelijkheid hierin moeten brengen”, zegt Jennifer Atmo van de Foundation aan GFC Nieuws.

Opvallend detail is dat de ouders erachter zijn gekomen dat het Surinaamse tienermeisje extreme websites en sociale fora heeft bezocht waarbij geweld subtiel wordt verheerlijkt.

Pedagogen waarschuwen ten overvloede om het internetbezoek van jonge kinderen goed in de gaten te houden. Vooral pubers zijn een makkelijk prooi voor kwaadwilligen die via het internet invloed willen uitoefenen op hun gedachtegangen.