fbpx

Jongedame (27) uit Den Haag: ‘ik stalk mijn ex-vriend omdat ik van hem houd’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een jongedame (27) die haar ex- vriend op zeer indringende wijze stalkt nadat hij een nieuwe vriendin heeft gevonden zegt dat zij dat doet vanwege de pure liefdesgevoelens die ze voor hem heeft.

De twintiger uit Den Haag, Nederland, die weigert haar voormalige geliefde zijn rust te gunnen vertelt telefonisch aan GFC Nieuws Lifestyle dat zij zeker weet dat haar ex- liefdespartner de grootste fout in zijn leven heeft gemaakt door haar te verlaten voor een ander.

Volgens haar zal niemand anders zoveel van hem kunnen houden.

GFC berichtte eerder over deze stalkingszaak.

De vrouw zegt bovendien dat er onderling afspraken waren gemaakt om elkaar nooit los te laten.

“Hij heeft beloofd dat hij mij nooit zou verlaten en wij  de rest van ons leven bij elkaar zouden zijn. Ik heb hem daarna heel mijn hart gegeven en toch heeft hij mij mentaal helemaal gebroken”, zegt ze op emotionele toon.

BEKIJK OOK
Vriendinnen leggen uit waarom ze geen onderbroek dragen: het is hygiënischer

De Haagse vrouwenkenner Casanova laat desgevraagd aan GFC weten dat beloften binnen de relatiesfeer altijd met een korreltje zout moeten worden genomen.

“Dat deze dame nog geloof heeft in beloften toont alleen maar aan dat ze nog erg onwetend en onervaren is. Mannen en vrouwen beloven elkaar zoveel, zelfs in de kerk tijdens een huwelijksplechtigheid”.

“Maar toch strandt een groot deel van de relaties binnen korte tijd. Een belofte stelt helemaal niets meer voor in deze tijd”, aldus Casanova.

Foto ter illustratie.