fbpx

Jongedame (27) accepteert relatiebreuk niet en gunt ex nooit meer rust

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 27- jarige vrouw piekert er duidelijk niet over om te accepteren dat haar voormalige vriend ervandoor is gegaan met een andere dame.

De twintiger uit het Zuid-Hollandse Den Haag belt zeer frequent naar haar ex- geliefde en smeekt hem om haar terug te nemen. Dat doet ze dikwijls met verschillende mobiele telefoonnummers.

Een broer van het stalkingsslachtoffer vertelt aan GFC Nieuws Lifestyle dat de twee een relatie van bijkans drie jaar achter de rug hebben.

Na de breuk eind september 2022 begon het lastigvallen via de telefoon.

“Maar toen ze op een gegeven moment doorhad dat bellen niet het gewenste resultaat gaf, begon ze hem te achtervolgen om hem zo persoonlijk te spreken”, legt hij uit.

BEKIJK OOK
Hoogbejaarde(82) rokkenjager: een dame ouder dan 35 jaar mag mijn bed niet in

“Mijn broer wordt er nu gek van want haast elke dag loopt zij hem te schaduwen en komt regelmatig ook op zijn werkplak zeuren”.

“Waar hij ook naar toe gaat, ze duikt ineens op in zijn omgeving.”

Het familielid beweert dat de ex- vriendin heeft aangegeven dat ze geestelijk kapot gaat. Zij kan het niet verwerken dat de liefdesaffaire voorbij is. Het steekt haar dat hij een een andere vrouw in zijn leven heeft toegelaten.

Ze heeft voorspeld haar ex nooit meer rust te gunnen indien hij niet meer bij haar terugkomt.

Foto ter illustratie.