Dominante Surinaamse vrouwen vaak een goede match voor ‘meegaande’ Nederlandse heren

vrouw man zwart wit blank interraciaal koppel relatie

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Surinaamse vrouwen die zoeken naar een partner die meer meegaand is en een vrijdenkende mentaliteit heeft, vinden vaak een goede match in Nederlandse mannen.

Dat is de observatie van een uit Suriname afkomstige barber uit Rotterdam.

Deze kapper, die dagelijks tal van klanten bedient, ontleent zijn inzichten aan de gesprekken die hij voert tijdens het knippen.

In gesprek met een redactielid van GFC Lifestyle onthulde de kapper dat veel van zijn Nederlandse mannelijke klanten aangaven goed overweg te kunnen met Surinaamse vrouwen.

“Surinaamse dames klagen frequent over bezitterige en jaloerse mannen van hun eigen komaf. Vaak zoeken ze naar een partner die hen meer ruimte en begrip biedt,” hoort de Rotterdammer vaak.

Deze dames lijken waardering te hebben voor eigenschappen die ze vaker tegenkomen bij Nederlandse heren, zoals het helpen in het huishouden, het tonen van meer gelijkheid en respect en het voeren van een open communicatie.

De kapper benadrukt echter dat dit generalisaties zijn. “Niet alle Nederlandse heren zijn meegaand, en niet alle Surinaamse dames zijn op zoek naar dezelfde kwaliteiten in een partner,” zei hij.

OOK INTERESSANT
Met dikke gouden kettingen om mijn nek krijg ik meer aandacht van dames, beweert man uit Albina

Hij is zich er sterk van bewust dat individuele ervaringen kunnen variëren, maar vond deze trend toch opmerkelijk genoeg om te delen.

Foto ter illustratie.