fbpx

Boeing 737-800 nieuwe aanwinst SLM vandaag geland op luchthaven

GFC NIEUWSREDACTIE- Donderdagmorgen is op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Para, Suriname, een Boeing 737-800 geland.

Deze Boeing is door middel van een dry lease contract gehuurd, waardoor we onder andere financieel voordeel zullen hebben en onze eigen bemanning kunnen inzetten. Zo kan Suriname weer deel kan uitmaken van het geheel.

President Chandrikapersad Santokhi zegt nooit het vertrouwen te hebben opgegeven in de SLM. “Vandaag, 29 december, mogen wij de vruchten van de enorme inzet plukken, doordat onze trots, mede dankzij het beleid van deze regering die heeft zorg gedragen voor een directe resultaat, eindelijk is geland.”

BEKIJK OOK
Huidige sociaal-maatschappelijke en financieel-economische situatie baren NPS zorgen

“De regering zal ervoor kiezen om er alles aan te doen om onze national carrier, de SLM, te redden en wederom te maken tot onze nationale trots”, waren de woorden van Santokhi toen de SLM in moeilijk vaarwater terecht kwam. Dit is niet bij woorden gebleven.

“Er is nog werk aan de winkel. Zo zal ook aandacht worden besteed aan de mid-Atlantische route, zodat ook daar de positie van de SLM wordt verbeterd. Suriname, gefeliciteerd met deze aanwinst. We gaan verder om onze nationale trots naar grotere hoogte te tillen”, aldus Santokhi.