fbpx

Als je app- bericht niet binnen een dag wordt beantwoord moet je de persoon uit je contacten verwijderen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Als je een privébericht hebt gestuurd naar een kennis, familielid, vriend of vriendin en je hebt na een dag nog geen reactie van hen ontvangen, is het om je zelfrespect te waarborgen verstandig om de gegevens van de persoon uit je contactenlijst te verwijderen.

Dat is althans als je zeker weet dat de ontvanger van het privébericht dat ook heeft gelezen en vervolgens vaker actief is geweest op de app.

Dat advies geeft de Haagse relatie- expert Casanova aan zijn clienten.

Aan GFC Nieuws vertelt hij dat het zo lang negeren van privéberichten die een antwoord vereisen van ontvangers, een teken is van respectloosheid jegens de verzender.

BEKIJK OOK
23-jarige dame uit Den Haag moet verplicht relatie beëindigen van kerkmensen

“Accepteer die belediging niet en haal zo’n persoon direct uit je lijst want het is een sterk signaal dat die je als een “nobody” ziet. Verbreek het contact direct en laat hem of haar links liggen. Klaar!”, aldus Casanova.

Hij zegt dat er achteraf een uitzondering gemaakt kan worden indien de persoon in kwestie een valide en aanvaardbaar argument heeft waarom er niet werd gereageerd.

De relatie-expert zegt verder dat er ook uitsluiting kan worden gegeven aan personen die een zakelijk bericht ontvangen. Daar mag veel meer tijd over heen gaan alvorens er wordt gereageerd.