fbpx

Zielig dat vrouwen en mannen zich zo uitsloven om indruk op anderen te maken

INGEZONDEN- Recent was een erg opvallend geval in het nieuws te lezen waarbij twee jonge Surinaamse dames zichzelf vol gooiden met whiskey terwijl één van hen een auto bestuurde naar een ver gelegen district.

Zij hadden het lef om hun zuipfestijn te filmen en plaatsen op hun sociale mediakanaal. Wellicht waren ze in de veronderstelling om hiermee te scoren.

Dat het triest is dat deze zeer onverantwoordelijken denken dat dit een manier is om indruk te maken op anderen, hoeft geen verdere uitleg.

Mensen die dergelijk absurd gedrag vertonen zijn eigenlijk te betreuren. Het zijn echter niet alleen deze twee zuiplappen die zich vreselijk belachelijk maken met hun gedragingen.

Er zijn tegenwoordig een heleboel idioten die de meest onzinnige filmpjes maken in de hoop veel likes en aandacht te krijgen.

BEKIJK OOK
Echte mannen houden niet van vrouwen die hen niet respecteren

Volwassen mensen die zich kleiner dan kleuters voordoen en niet doorhebben dat het beeldmateriaal voor de rest van hun leven en veel langer daarna op het internet blijft circuleren.

Mijn advies aan alle dwazen die filmpjes plaatsen op het internet  is om zich voortaan normaal te gedragen want met die achterlijke acties maak je heus geen goede indruk om normale mensen. Deze roepen eerder minachtingsgevoelens op.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud