fbpx

2 Surinaamse dames die zuipend naar Nickerie rijden zorgen voor enorme irritatie

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Verschillende kritische burgers laten aan GFC lifestyle weten zich mateloos te storen aan twee Surinaamse dames die sterke drank (Black Label) inschenken en deze zuipen terwijl één van hen een auto bestuurt.

De twee hebben een kort filmpje gemaakt en verklaarden terwijl ze een flinke hoeveelheid alcohol inschonken in een cup dat ze onderweg waren naar Nickerie in Suriname.

“Het is te belachelijk voor woorden dat volwassen mensen een film maken waarin het drinken van alcohol terwijl men achter het stuur zit wordt verheerlijkt. En dat alleen maar om aandacht te krijgen van de ‘guys‘, mannen”.

“Het is gewoon erg zielig dat men zich zo gedraagt en anderzijds ook schandalig en walgelijk”, zegt een criticus.

Een ander persoon die zich in hoge mate ergert is van mening dat het koppel anderen en zichzelf in gevaar heeft gebracht.

BEKIJK OOK
Mensen die teveel slapen hebben mogelijk 69% meer kans op ontwikkelen dementie

“Deze vrouwen die het kennelijk normaal vinden om te zuipen zouden geen rijbewijs mogen hebben want ze vormen een groot gevaar voor anderen op de weg. Het is te hopen dat de autoriteiten hier iets aan doen want dit is te gek voor woorden”, aldus het snoeihard commentaar.

Door alcohol in het verkeer vallen volgens de WHO jaarlijks ruim 1,2 miljoen doden wereldwijd en raakt een groter aantal ernstig gewond of invalide voor de rest van hun leven.

Foto: Tik Tok screenshot/Shanita Lalbiharie

BEKIJK HIERONDER DE BEELDEN

@shanita_96

#trip #nickeriesuriname🇸🇷 #fyp #friend

♬ I’m Good (Blue) – David Guetta & Bebe Rexha