fbpx

Vrouw uit Almere weet zeker dat geest van overleden man in haar huis komt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw van Surinaamse origine die samen met haar echtgenoot en kinderen woont in de Nederlandse stad Almere weet zeker dat de geest van een overleden man in haar huis komt.

De veertiger heeft aan familieleden verteld dat ze op momenten toen ze in de avonduren alleen was, voor zeker een aantal seconden een mannelijke geestgedaante zag lopen richting haar koelkast.

Dat zou al drie keer zijn gebeurd binnen een tijdsbestek van enkele weken.

De lifestyleredactie van GFC Nieuws verneemt van haar oudere zus dat haar man en andere gezinsleden echter nog nooit iets afwijkends in het huis hebben gezien, gehoord of meegemaakt.

Opmerkelijk is bovendien dat ze tijdens de bizarre confrontaties met de entiteit helemaal geen schrik- of angstgevoelens heeft gekregen, maar juist heel kalm bleef.

Een psycholoog zegt desgevraagd aan GFC Nieuws dat ze het vermoeden heeft dat de dame geen geesten ziet, maar last heeft van hallucinaties.

BEKIJK OOK
Mensen die teveel slapen hebben mogelijk 69% meer kans op ontwikkelen dementie

5 SIGNALEN DAT ER MOGELIJK EEN GEEST IN HUIS RONDWAART

Andere experts beweren echter dat er wel degelijk geesten in huizen leven. De Amerikaanse Laura Pennace heeft langer dan 12 jaar als onderzoeker van spookhuizen gewerkt voor de New York Paranormal Society..

Volgens haar zijn er vijf signalen die suggereren dat er een geest aanwezig is in huis.

1. De temperatuur verandert abrupt.

2. Er is een duidelijke geur en je kunt de bron niet vinden.

3. De batterij van je mobiele telefoon raakt zonder aanwijsbare reden leeg.

4. Er zijn mysterieuze geluiden.

5. Je krijgt regelmatig een raar gevoel in je nek.

Foto ter illustratie.