fbpx

Meisje (18) met hersentumor krijgt bezoek van engel die vertelt dat ze weer beter zal worden zonder operatie

GFC NIEUWSREDACTIE-  Een 18- jarig meisje dat in de klas plotseling flauwviel- na nader onderzoek bleek een levensgevaarlijke hersentumor de oorzaak te zijn- zegt bezoek van een engel te hebben gekregen die haar helemaal geruststelde.

De ernstig zieke patiënte werd na verschillende testen overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis en werden er voorbereidingen getroffen voor een ingrijpende en gecompliceerde hersenoperatie om het gezwel te verwijderen.

Maar ze vertelt dat er drie dagen voor de ingreep, een engel aan haar ziekenhuisbed verscheen. De tiener, Sabine Kalbus uit Duitsland, hoefde zich geen zorgen te maken want ze zou snel beter worden zonder operatie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

“De kamer werd helderwit. Het voelde zo prettig aan, erg liefdevol. Ik voelde nauwelijks pijn meer en kon weer goed zien. Het was meer dan geweldig, ik kan er geen woorden voor vinden. Ik wilde meegaan met de engel, terug naar mijn huis in de hemel. Dat was het gevoel dat ik kreeg”.

“De engel vertelde me dat ik mij geen zorgen hoefde te maken. Alles zou goed komen en ik hoefde niet geopereerd te worden. Het bezoek van de engel duurde ongeveer 4 minuten”, vertelt ze aan Thanatos TV.

BEKIJK OOK
Veelbelovende nieuwe injecteerbare gel voor moeilijk te behandelen hersentumoren

De jonge patiënte vertelde haar behandelende artsen over de ontmoeting met de goddelijke kracht en dat haar klachten verdwenen waren.  Ze voelde zich lichamelijk weer helemaal goed.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Relatie-expert: ga nooit samenwonen zonder huwelijksplannen

“De artsen bespraken met mijn ouders dat ze opnieuw verschillende testen wilden uitvoeren. Toen bleek dat het gezwel helemaal verdwenen was. Ze zagen wel een klein litteken in mijn hoofd, alsof ik al was geopereerd. Maar ik ben niet geopereerd door chirurgen”, zegt ze.

De vrouw werd ontslagen uit het ziekenhuis. Elke drie maanden moest ze jarenlang terug voor allerhande medische tests. Er is nooit meer een afwijking gevonden. Medische specialisten hebben tot op heden geen verklaring weten te vinden voor haar plotselinge genezing.

Sabine Kalbus is nu een volwassen vrouw, kerngezond en zegt een gelukkig leven te hebben.

Foto ter illustratie.