fbpx

Vijf mannen opgepakt voor diefstal werktuigen uit container Anton Dragtenweg

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Geyersvlijt in Paramaribo, Suriname, heeft op 10 januari vijf verdachten aan de Jozef Israëlstraat ter hoogte van de Saoenamarkt aangehouden.

Deze mannen worden ervan verdacht zich in de nacht van 8 op 9 januari aan de Anton Dragtenweg schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een aantal werktuigen uit een container.

De benadeelde deed op 10 januari aangifte van deze diefstal op voormeld politiebureau. Volgens bekomen informatie zou een verdachte via Facebook de gestolen goederen verkopen, waarbij er op een gegeven moment een ontmoeting zou plaatsvinden met de koper.

De politie die inmiddels op de hoogte was van deze informatie, stelde gelijk een onderzoek in en hield op de afgesproken locatie drie verdachten aan met in hun bezit een lasmachine en elektriciteitskabels.

BEKIJK OOK
Politie onderstreept: overtreding regels uitvoer valuta vanaf U$ 10.000 tot U$ 50.000 wordt gestraft met 4-6 jaar

Na uitgewerkte informatie werden nog twee verdachten, die bekenden zijn van de politie in de kraag gevat. Het gaat in deze om Kevin K. (26) en Arnold S. (39). Hangende het onderzoek zijn de buitgemaakte goederen in beslag genomen.

Na de voorgeleiding van de vijf verdachten werden drie hunner heengezonden, terwijl Kevin en Arnold door de politie in verzekering zijn gesteld.