fbpx

VHP keurt uitspraken Etnel af, wacht uitkomst hoofdbestuursvergadering NPS af

GFC NIEUWSREDACTIE- De politieke organisatie VHP acht het in dit stadium niet wenselijk om commentaar te geven op het bericht dat verschenen is in de pers en op Facebookpagina van Patricia Etnel, hoofdbestuurslid van de Nationale Partij Suriname tevens lid van het Surinaams parlement.

Dat zegt de VHP in een verklaring.

Etnel maakte vandaag bekend dat zij uit de coalitie stapt en verklaarde de oorlog aan de VHP die haar naam wil besmeuren.

De NPS heeft een spoed hoofdbestuursvergadering uitgeschreven en komt vanavond bijeen om de zaken op een rijtje te zetten en met elkaar te overleggen. De VHP wacht de uitkomst van deze vergadering af.

BEKIJK OOK  Cassavefabriek Para in slechte staat

“De VHP als coalitiegenoot heeft een historische relatie met de NPS,” wordt aangehaald door de partij onder leiding van Chandrikapersad Santokhi.

De VHP is de mening toegedaan dat NPS hierover eerst intern moet beraadslagen waarna de VHP en de totale coalitie in overleg kunnen treden.

Ook de VHP-fractie heeft een soortgelijk standpunt, “maar de beschuldiging dat de VHP achter deze zaak zit, keuren wij als partij ten zeerste af.”