fbpx

Vader dwingt doodsbang zoontje om te zwemmen, buurman grijpt in na hevige gilbuien

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vader is door een bezorgde buurman aangesproken over de wijze waarop hij zijn zoontje van zijn doodsangsten probeerde af te helpen.

Het kind dat samen met zijn ouders woont in het noorden van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo wordt sinds vorige week regelmatig gedwongen om in een klein plastic zwembadje dat in de tuin is geplaatst te leren zwemmen.

Een buurman van het stel vertelt aan GFC Nieuws dat het jochie waarschijnlijk extreem veel angst heeft voor water en/of zwembadjes.

Hij verzet zich namelijk hevig om in het badje te gaan en schreeuwt de hele buurt bij elkaar.

“Het was telkens weer een gegil. Vanuit mijn balkon was voor mij duidelijk dat het jongetje, ik denk dat hij 5 jaar oud is, doodsangsten uitstaat in het zwembadje”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride

“En toch duwde zijn vader hem steeds kopje onder en dwong hem te leren zwemmen”, aldus de alerte buur.

BEKIJK OOK
Amsterdammer die denkt dat vloek van overleden vijand op hem rust betaalt €700 aan wonderdokter

De man die het vreselijk gegil van het bange kindje niet meer aankon, heeft een goed gesprek gevoerd met de vader en hem uitgelegd dat dit niet de juiste aanpak is.

Bovendien is er volgens hem sprake van kindermishandeling. Er is geadviseerd om professionele hulp te zoeken voor het fobieslachtoffertje.

De buurman benadrukt dat de ouders helemaal geen slechte bedoelingen hebben gehad.

Kennelijk probeerden zij hun bange zoon alvast te laten wennen aan het water in een klein plastic badje alvorens hem te brengen naar een groot professioneel zwembad.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER