fbpx

Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- DOOR P. PETERSON. PhD-  Voor een goede erectie is het belangrijk dat het lichaam voldoende Nitric Oxide (NO) aanmaakt en de hormoonhuishouding op orde is.

Onder meer de hormonen testosteron in samenhang met DHT, oestrogenen, prolactine en ook andere hormonen zijn samen met NO medebepalende factoren.

Ook voor het reguleren van een gezonde bloeddruk is het aanmaken van het gezonde NO een component.

Maar welk verband heeft het gebruik van mondwaters en tandpasta waarin fluoride is met erecties, hoge bloeddruk en andere gezondheidsklachten?

GFC Nieuws vroeg de Europese topexpert Jonathan Clarke om uitleg.

jonathan clarke | GFC Nieuws

De topverjongingsexpert en afslankspecialist die ook een belangrijke adviseur is van Constantin Foundation Nederland, legt uit dat Nitric Oxide (NO) een cruciale rol speelt bij het krijgen van erecties, maar ook voor het ontspannen van de bloedvaten, het immuunsysteem, de lichamelijke doorbloeding en tal van andere vitale lichaamsprocessen.

“Op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek weten wij dat voor de aanmaak van NO de goede bacteriën op de tong en een gezonde darmflora ook decisoir zijn”.

BEKIJK OOK
Vrouw uit Paramaribo die jarenlang gebukt ging onder helse pijnklachten: ik ben eindelijk verlost

“Onder meer door het eten van bepaalde groentesoorten kunnen wij de aanmaak van NO stimuleren”.

“Maar als ook de goede bacteriën die zich vastnestelen in de groeven van de tong worden gedood door het gebruik van mondwaters en fluoride in tandpasta’s, wordt het proces om NO aan te maken ontregeld”, stelt Jonathan Clarke.

De topexpert adviseert daarom om geen mondwaters te gebruiken en te kiezen voor tandpasta zonder fluoride.

“Wij weten op basis van de jongste medische literatuur dat veel personen met een verhoogde bloeddruk, diabetespatiënten, impotentie, verlaagd libido, zwak immuunsysteem en tal van andere klachten, moeite hebben om NO aan te maken”.

“Vooral deze personen zouden er goed aan doen om te stoppen met het gebruik van mondwaters en fluoridetanpasta’s. Maar het advies geldt voor een ieder die zijn of haar gezondheid voorop stelt” aldus de Europese topverjongings- en afslankexpert.

Bekijk hier alle publicaties van gezondheidsexpert Jonathan Clarke.