USD 29.000, zware wapens en verschillende pruiken ontdekt in vluchtauto ontsnapte gevangene en bewaakster

GFC NIEUWSREDACTIE- In de vluchtauto van de in Amerika ontsnapte gevangene Casey White en gevangenisbewaker Vicki White is USD 29.000 dollar, vier handvuurwapens, een semiautomatisch geweer en verschillende pruiken ontdekt.

De politie gaf vandaag meer informatie vrij over het stel dat anderhalve week werd opgejaagd door de Amerikaanse politie nadat de vrouw (56) de gevangene (38) hielp ontsnappen uit de gevangenis in Lauderdale County, Mississippi.

Maandag ramde een politiewagen de vluchtauto in Indiana. Het voertuig belandde daarna op zijn dak in een greppel langs de weg.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 19-jarige meid raakt zwanger van 51-jarige man, oudere dames extreem jaloers

De bewaker overleed korte tijd na de arrestatie aan een schotwond aan haar hoofd die ze vermoedelijk zichzelf had toegebracht. De ontsnapte gevangene werd gearresteerd.

Vicki White was de assistent-directeur van de gevangenis en zat tegen haar pensioen aan. Casey White is een moordverdachte die er zijn straf van 75 jaar cel uitzat en de doodstraf nog boven het hoofd hing.

OOK INTERESSANT
Amerikaanse media interviewen Santokhi over investeringsmogelijkheden in Suriname

Lokale media weten te melden dat het tweetal (dat niet was getrouwd maar toevallig dezelfde achternaam heeft) al twee jaar lang een ‘romance’ onderhield in de gevangenis.