Surinaamse president heeft zegen van de Paus nodig om welvaart te creëren

Paus

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Volgens een zeer gelovige 72-jarige vrouw uit Paramaribo, Suriname, zou president Chandrikapersad Santokhi aanzienlijk meer succes kunnen behalen als hij een pelgrimstocht naar Vaticaanstad zou ondernemen om de zegen van de Paus te verkrijgen.

Deze dame, die haar hele leven het Rooms- Katholieke geloof heeft belijd, suggereert dat het staatshoofd in staat moet zijn om alle negatieve invloeden en vloeken die door kwaadwillenden over hem zijn uitgestrooid, te neutraliseren.

Volgens haar is er niemand beter toegerust om hierbij te helpen dan de Paus, die als geestelijk leider van de Katholieke Kerk de autoriteit heeft om in te grijpen in dergelijke zaken.

In een gesprek met GFC Lifestyle legde de gelovige vrouw uit dat de Paus, als een heilig man, de mogelijkheid heeft om aan God te vragen om Santokhi de wijsheid te schenken om de juiste beslissingen te nemen.

Dit zou niet alleen ten goede komen aan de president zelf, maar ook aan ons land. Een dergelijke goddelijke interventie zou kunnen bijdragen aan het herstel van de economie en daarmee de welvaart van de samenleving als geheel.

OOK INTERESSANT
Man geeft schuld van pijnlijke relatiebreuk aan president Santokhi: 'Ik zal hem nooit vergeven'

Dit alles is volgens haar gebaseerd op een diep geloof in de kracht van gebed en de invloed van geestelijke leiders.

Het weerspiegelt een hoopvolle visie op de toekomst van Suriname, waarbij spirituele interventie en goddelijke zegeningen de weg kunnen effenen voor succes en welvaart.