Surinaamse dames denken vaak mooi te zijn maar winnen absoluut geen schoonheidsprijs

INGEZONDEN- Het valt me de laatste tijd steeds vaker op dat de meeste vrouwen in Suriname in de veronderstelling leven over een mooi uiterlijk te beschikken, terwijl vaak het tegenovergestelde het geval is.

Ze gaan ervan uit met gemak te kunnen concurreren met hun seksegenoten in Europese landen en bepaalde plaatsen in Latijns-Amerika.

Als reislustige dertiger kan ik gerust stellen dat dames in Suriname totaal niet in de categorie van ‘beauties’ vallen.

Integendeel, in vergelijking met vrouwen in andere landen hebben zij juist een slechter, onverzorgder uiterlijk en zijn ze kilo’s zwaarder.

Een simpele proef op de som: doe een halfuurtje je boodschappen in een willekeurige supermarkt in Nederland en doe hetzelfde in een goed gesorteerde winkel in Suriname.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Expert: vrouwen moeten niet in de douche urineren want het schaadt de intieme gezondheid

Hieruit zal ongetwijfeld naar voren komen dat de ‘Surinaamse schone’, veel vaker dan niet, een zeer minder bedeeld uiterlijk heeft.

Het mooiste is dat dit soort vrouwen vaak kapsones hebben, en dat totaal ongegrond wegens hun zeer matig voorkomen.

De schuld hiervan ligt natuurlijk niet bij de dames zelf, maar bij de wanhopige mannen die dit soort vrouwen vooral via social media nodeloos de hemel in prijzen. Wie zou niet met zijn neus in de wind lopen?

Wat verder mijn aandacht trekt is het hoog aantal Instagram volgers van deze doodgewone dames. Tot mijn grote ontsteltenis zie ik met regelmaat vrouwen van dit “kaliber” met gemak tienduizenden volgers behalen op dit platform.

Dit bewijst mijns inziens nog meer hoe laag het aantal goed uitziende dames in het land is, en hoe desperaat de mannen zijn.

Foto ter illustratie.

Rick L.

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]