fbpx

Sri Sri Ravi Shankar maakt Suriname deelgenoot ‘IStandForPeace’

GFC NIEUWSREDACTIE- Spiritueel leider en guru Sri Sri Ravi Shankar zal Suriname ook deelgenoot maken van zijn wereldwijde ‘IStandForPeace’-campagne’ tijdens zijn bezoek aan het land.

De guru komt uit India en is de oprichter van de wereldwijde organisatie Art of Living. Deze organisatie bestaat al ruim 41 jaar en de spiritueel leider heeft als doel de wereld tot een familie te maken middels zijn vredescampagnes. In elk land dat hij bezoekt, verspreidt de guru zijn boodschap van liefde, eenheid en vrede.

Sri Sri Ravi Shankar, die op 13 juli in Suriname arriveert, lanceerde eerder dit jaar de campagne ‘IStandforPeace’ vanuit het kantoor van de Verenigde Naties in Genève.

Middel deze campagne doet hij een beroep op de wereldgemeenschap om met gebruikmaking van vrede en gezond verstand te werken aan harmonie, menselijke waarden en onderlinge afhankelijkheid, en eveneens de duisternis en het wantrouwen in samenlevingen te verdrijven.

BEKIJK OOK
Chinees bedrijf doneert voor ontwikkeling binnenland

De spiritueel leider brengt op uitnodiging van de regering een tweedaags bezoek aan Suriname. Hij zal een ontmoeting hebben met president Chandrikapersad Santokhi en leden van het kabinet.

Art of Living Suriname stelt de samenleving op 14 juli in de gelegenheid een ontmoeting met de guru te hebben. Dit zal gebeuren in de Anthony Nesty Sporthal. “Het is belangrijk dat mensen de gelegenheid krijgen om hem te ontmoeten tijdens een public event”, zegt Art of Living-Yoga coach Arti Abhelakh.

De organisatie heeft rond de komst van guru Sri Sri Ravi Shankar enkele activiteiten georganiseerd. Het ligt in de bedoeling om met de opbrengsten de kosten voor het public event te dekken.

Op vrijdag 1 juli vindt er wederom een “Healthy Vegetarian Sranan Kukru” fundraising plaats, in Shadien aan de Anton Dragtenweg.