Rotterdammer leent sieraden en geld om indruk te maken op dames in Suriname

man

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28-jarige man, die binnenkort op vakantie naar Suriname gaat, heeft opmerkelijk gedrag vertoond door bij verschillende vrienden en familieleden opzichtige gouden kettingen en armbanden te lenen.

Volgens zijn verklaring tegenover één van hen wil hij deze sieraden zichtbaar dragen om een positieve indruk te maken op de lokale vrouwen in Paramaribo.

Informatie bereikte GFC Lifestyle dat deze Surinaams-Nederlandse man ook geld heeft geleend om in één van de meest luxueuze hotels te verblijven en een auto te huren tijdens zijn verblijf.

De jongeman komt uit een emotioneel zware periode na een abrupt einde van een langdurige relatie met zijn voormalige vriendin, die nu een verbintenis heeft met een andere man.

Hij is er stellig van overtuigd dat zijn uiterlijke vertoon van rijkdom hem sneller zal helpen om een nieuwe liefde in Suriname te vinden.

Men heeft hem verteld dat materiële rijkdom in het Zuid-Amerikaanse land meer wordt gewaardeerd in vergelijking met zijn thuisland Nederland.

OOK INTERESSANT
Alarm over ongecontroleerd gebruik van pesticiden in Surinaamse landbouw

Een opvallend detail is echter dat hij niet daadwerkelijk over eigen vermogen beschikt. Hij woont bij zijn ouders en ontvangt een bijstandsuitkering.

Foto ter illustratie.