Neef die zich gekwetst voelt zegt zijn nichten vaarwel: ‘Tot nooit meer’

Vaarwel

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 19-jarige jongeman uit Paramaribo, Suriname, is zo diep teleurgesteld in het gedrag van zijn twee nichten, dat hij vastbesloten is nooit meer met hen te communiceren.

Hij heeft gezworen hen niet langer te begroeten, laat staan met hen te spreken.

Hij benadrukt stellig dat zij er niet op moeten rekenen dat hij ooit van gedachten zal veranderen, aangezien zijn teleurstelling en frustratie zeer diep zitten.

In een emotioneel moment, in het bijzijn van diverse andere familieleden, is de jongeman op zijn knieën gegaan en heeft hij plechtig beloofd dat hij bij zijn standpunt zal blijven, ongeacht de omstandigheden of toekomstige ontwikkelingen.

“Deze twee zijn voor mij niet meer dan een herinnering, zij bestaan niet meer in mijn leven”, zou hij uitgeroepen hebben, volgens een bron binnen de familie die met GFC Lifestyle sprak.

De kern van zijn woede is gelegen in het feit dat zijn nichten tot tweemaal toe niet gereageerd hebben op zijn berichten die hij hen via de mobiel heeft gestuurd. Hij is ervan overtuigd dat ze deze berichten wel degelijk hebben ontvangen en gelezen, wat de situatie nog frustrerender maakt.

OOK INTERESSANT
33-jarige Nederlander spaart maandelijks groot bedrag om perceel contant te kopen in Suriname

In een laatste poging om zijn gevoelens te uiten, heeft hij hen een derde bericht gestuurd met de bondige, maar krachtige tekst: “Tot nooit meer.”