fbpx

Moeder vergeet verjaardag tienerdochter, vriendin brengt haar naar restaurant

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een meisje dat vorige week 15 jaar oud werd zal zich haar verjaardag mogelijk nog lang heugen.

De moeder van de tiener die samen met haar kind  woont in Paramaribo, Suriname, vergat dat ze jarig was en feliciteerde haar niet.

Bovendien werd er met geen woord gerept over een feestje ter gelegenheid van deze bijzondere dag.

Toen de jarige in de late middaguren doorhad dat haar moeder nog niet thuiskwam en zou overwerken, kwam ze tot de pijnlijke conclusie dat haar ma helemaal niet stilstond bij haar geboortedag.

Een buurvriendin van de jarige vertelt aan GFC Lifestyle dat ze werd gebeld.

“Zij kwam naar mij toe en zei  bijna op huilende toon dat zij zich niet kon voorstellen dat haar ma is vergeten dat het een speciale dag voor haar is en toch is gaan overwerken”.

BEKIJK OOK
Voorheen vrolijke man (40) uit Zoetermeer zegt erg ongelukkig te zijn geworden na narcose

Uiteindelijk stelde de vriendin voor om samen naar een fastfood restaurant niet ver van hun huis te gaan om er te eten en zo toch nog een leuke avond ervan te maken.

Naar verluidt had de moeder pas na thuiskomst, rond half elf in de avond, in de gaten dat ze pijnlijk heeft geblunderd. Dat gebeurde pas nadat ze haar Whatsapp berichten las waarin ze door familieleden werd gefeliciteerd.

De vrouw die er helemaal alleen voor staat in het leven heeft volgens informatie van een buurvrouw een zeer stressvol leven en grote geldzorgen, wat de reden zou kunnen zijn voor haar laks gedrag.

Foto ter illustratie.