fbpx

Jonge vrouwen kunnen liever niet naar het buitenland afreizen voor hun suikeroom, adviseert KIVC

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het groot aantal vrouwelijke sociale media influencers dat regelmatig naar steden als Dubai afreist om zich te laten gebruiken door rijke mannen, kan het beste daarmee stoppen.

Dat staat in een schrijven dat het KIVC naar GFC Nieuws heeft gestuurd. Volgens het Internationaal VrouwenCollectief moeten dames zich niet blindstaren op geld en liever hun waardigheid behouden.

“Deze mannen contacteren vaak jonge, naïeve meisjes en lokken ze met financiële beloftes naar het buitenland”, zegt Jennifer Atmo van de vrouwenbeweging.

Rijkelui willen vaak de meest bizarre handelingen uitvoeren, zoals het doen van een grote boodschap op de lichamen van de jongedames en zijn bereid om tienduizenden euro’s hiervoor te betalen, inclusief reiskosten en verblijf in een luxe hotel.

BEKIJK OOK
Vrouwen met tattoos en piercings niet geschikt voor langdurige liefdesrelaties, zegt Canadese mannencoach

Buiten dat zulke activiteiten zeer vrouwonvriendelijk zijn en het op de lange termijn je gevoel van eigenwaarde aantast, vertelt het KIVC dat er ook enorm veel gevaar achter schuilt.

De jonge moeder die op sociale media bekend stond als ‘Tyga Booty’, werd voor kerst overgevlogen naar het Afrikaanse Ghana.

tyga booty | GFC

‘Tyga Booty’

De Amerikaanse overleed onder mysterieuze omstandigheden en zou zijn gehaald door een rijke man in het land voor een ‘luxe vakantie.’

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief adviseert tot slot aan vooral jonge meisjes zich te richten op hun opleiding, familie en uiteindelijk een gezin.