fbpx

Jaloerse familie in Suriname gaat over tot extreem lage streek: dreigt illegaal gezin in VS aan te melden bij autoriteiten

GFC NIEUWSREDACTIE- Een jaloerse familie die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo dreigt een gezin, familie van hen, dat illegaal verblijft in de Verenigde Staten van Amerika, aan te geven bij de lokale autoriteiten.

Het Surinaamse gezin verblijft volgens informatie al langere tijd in de VS, maar heeft nooit een legale status weten te verkrijgen. Hun verzoek voor een vergunning om daar te mogen blijven werd afgewezen en ze moesten het land verlaten.

Dat hebben ze nooit gedaan en kozen er tenslotte voor om als illegalen te blijven in het land, wat bekend is bij hun familieleden in Suriname.

Het gezin heeft echter een goed en stabiel inkomen weten te bewerkstelligen door zwart te werken voor een bevriende werkgever.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride

De vrouw des huizes stuurt daarom al jaren op regelmatige basis via een illegale verzendroute geld voor haar broer in Suriname die het op financieel vlak niet breed heeft en bovendien te kampen heeft met ernstige aan diabetes gerelateerde ziekteklachten.

BEKIJK OOK
Vrouw die tijdens familiefeest haren van zusje uit haar hoofd trok: ze moest niet roddelen over mijn vriend

De zus van deze broer die geen geld krijgt toegezonden, heeft al sinds ze hiervan op de hoogte is vaker grote ruzies hierover gemaakt.

Vorige maand ging ze een stap verder om de druk op te voeren. Samen met haar echtgenoot heeft ze haar illegaal in de VS wonende zus bedreigd.

Ze eiste dat er ook US$ naar haar toegestuurd moeten worden, anders zal ze alle relevante informatie over de illegalen mailen naar de Amerikaanse autoriteiten.

Een familielid van het bedreigde gezin dat zich enorm ergert en het gebeuren als triest en schandalig omschrijft, vertelt aan GFC Nieuws dat de illegalen zijn gezwicht voor de chantage.

Ze hebben al Amerikaanse dollars verzonden naar de “dreigfamilie” en zijn voornemens dat te continueren.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER