Himmat/OHM doneren ziekenhuisbedden

GFC NIEUWSREDACTIE- De Vriendengroep Himmat uit Nederland heeft woensdag in samenwerking met stichting OHM ruim 40 ziekenhuisbedden overhandigd aan zes ziekenhuizen.

Het Academisch ziekenhuis Paramaribo, het Diakonessenhuis, het Wanica ziekenhuis, het St. Vincentius ziekenhuis, het Mungra Medisch Centrum en het s’Lands Hospitaal kwamen in aanmerking voor deze fraaie elektronische bedden.

Speciaal hiervoor zijn Himmat vrienden in Suriname aangekomen om ze in elkaar te zetten. De ziekenhuisdirecties waren zeer verheugd in deze periode met een groot beddentekort.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Scheet Nederlandse fitness influencer Maxime stinkt zo erg dat iemand braakt en gym moet worden geëvacueerd

De vriendengroep komt al 24 jaar naar Suriname en doen aan sociale projecten. Deze 19 e containers met hulpgoederen omvatte ook rollators, rolstoelen, en schoolspullen.

Helaas zijn de seniorenburgers deze keer niet in aanmerking voor de bedden gekomen. Enkele kinder- en bejaardentehuizen in Paramaribo en Coronie zijn extra bedacht.

De komende dagen zullen aan de overige personen de hulpgoederen worden verstrekt.

VG Himmat en OHM danken eenieder voor hun bijdrage aan dit sociaal project.

Overige berichten