fbpx

Gewelddadige moord verbijstert India, politie zegt dat moordenaar werd geïnspireerd door populaire Amerikaanse misdaadserie Dexter

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie in India zegt dat de man achter een recente brute moord op zijn partner mogelijk is geïnspireerd door de Amerikaanse misdaadserie ‘Dexter’.

Aftab Amin Poonawalla wordt geconfronteerd met moordaanklachten in de zes maanden oude moordzaak van Shraddha Walker, waarbij de politie hem beschuldigt van het doden van zijn 28-jarige partner voordat ze haar lichaam in 35 stukken hakte en ze gedurende een periode van 18 dagen in heel Delhi weggooide.

BEKIJK OOK
Meer dan 600 massale schietpartijen in VS dit jaar - bijna het dubbele van het aantal slechts 5 jaar geleden

Politiebronnen vertelden de Times of India dat Poonawalla een koelkast kocht om de lichaamsdelen van zijn partner in te bewaren, waarbij de verschillende onderdelen tijdens nachtelijke uren in de hoofdstad van India werden weggegooid. Later maakte hij de koelkast schoon nadat hij alle lichaamsdelen had weggegooid.

Politiebronnen zeiden ook dat Poonawalla mogelijk werd geïnspireerd door meerdere misdaadfilms en webseries, waaronder ‘Dexter’.