fbpx

Er wordt een smerig spelletje met het Surinaamse volk gespeeld

INGEZONDEN- De regering Santokhi – Brunswijk zou zich diep moeten schamen voor het ernstig misbruik maken van de ignorantie binnen de Surinaamse burgerij.

Het is bedroevend dat politici op het hoogste niveau via de media een vooraf goed uitgewerkt toneelstuk opvoeren en een heel andere voorstelling van zaken geven.

Maar gelukkig zijn er ook nog Surinamers die helder denken en zich niet laten misleiden door demagogen. Zij weten dat er een heel smerig spelletje met het Surinaamse volk wordt gespeeld.

Regeringstoppers moeten niet nu pas de indruk proberen te wekken dat ze niet jaren geleden al ervan op de hoogte waren dat de wisselkoers voor een Amerikaanse dollar naar SRD 40 of hoger moest worden opgevoerd.

Simpeler uitgelegd: dat de Surinaamse munt gedevalueerd moest worden.

Ook dat de brandstofprijzen en die voor stroom beduidend hoger moesten indien ons land consistent in aanmerking wil komen voor gelden van het IMF.

BEKIJK OOK
Luiheid en onkunde Surinamers oorzaak peperduur buitenlands fruit in onze winkels

Dat de geldontwaarding zou zorgen voor een ernstige terugval van het bestedingsvermogen van ons allen kon zelf een basisschoolleerling voorspellen.

Het opvoeren van een show en proberen de schuld in de schoenen te schuiven van het IMF is de zoveelste schaamteloze set van de huidige regering om hun spaak gelopen beleid en verkeerd genomen besluiten te maskeren.

Een ieder met redelijk verstand kan tot geen enkele andere conclusie komen: de huidige machthebbers zijn zeer ondeskundig en brengen ons allen van de regen in de drup.

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud