Dodelijk verkeersslachtoffer uit wagen gesleurd

GFC NIEUWSREDACTIE- De 31-jarige meerijder Omar Peiter is op 27 juni na een verkeersongeval aan de Pater Weidmanstraat ter hoogte van de Wilhelminastraat uit het voertuig geslingerd.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de 25-jarige autobestuurster Dariola B., de bijrijder Casandro G. (24) alsook de overledene Omar Peiter in een personenauto over de Wilhelminastraat reden.

Ter hoogte van de Pater Weidmanstraat kwam het voertuig door tot nog toe onbekende reden op de rechter rijbaan van de weg. De auto kwam daarbij eerst tegen een palmboom aan en kwam vervolgens tegen een omrastering tot stilstand.

Het slachtoffer Omar slingerde daarbij uit het voertuig. De politie trof hem bij aankomst aan de linkerzijde op het trottoir naast het voertuig aan.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Veel vraag in Suriname naar ‘7 kilo afvallen per maand- kuur’

De bestuurster Dariola die bekneld was geraakt, werd door de brandweer uit haar benarde situatie gehaald.

Het ontzielde lichaam van Omar is voor obductie door de politie in beslag genomen. De twee overige slachtoffers Dariola en Casandro werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij verkeren buiten levensgevaar en zijn ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

De autobestuurster Darialo is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het voertuig is hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen.

De Verkeersunit van regio Paramaribo is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten