fbpx

Nieuwe behandeling om buik snel platter te krijgen erg populair in Suriname

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Er is onder vrouwen en mannen in Suriname veel vraag naar een nieuwe behandeling om op een snellere en gezonde manier een plattere buik te krijgen. Het voordeel is dat de behandeling slechts 12 minuten duurt per keer.

Een topexpert op het gebied van afslanken en verbonden aan Constantin in het noorden van Paramaribo vertelt aan GFC Nieuws dat een ruim aantal personen met een dikke buik of overgewicht de laatste tijd het initiatief heeft genomen om wat te gaan doen aan hun lijn.

“Veel van hen kiezen voor de nieuwe¬†ZUGABEN afslankbehandeling die in Duitsland is ontwikkeld door homeopaten die samenwerken met Constantin”.

“De behandeling is vooral ideaal voor vrouwen en mannen die een plattere buik wensen”, vertelt de Constantin- expert die meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van afslanken en gezondheid.

OOK INTERESSANT
Mensen met krachtige benen hebben meer overlevingskans na hartinfarct, blijkt uit studie

De ZUGABEN behandeling is erop gericht om het ongezond wit vetweefsel zo veel mogelijk om te zetten in het gezond bruin vetweefsel.

Experts leggen uit dat het wit vetweefsel bij een mens een correlatie heeft met dikker worden en het vergroten van de aanleg om dik te worden of blijven. Bruin vetweefsel daarentegen zorgt ervoor dat het lichaam effectief vetten en glucose gaat verbranden.

Personen die ook een plattere buik wensen door gebruik te maken van de nieuwe behandeling kunnen contact opnemen met Constantin op de nummers 454682 / (0)8914140.

LEES HIER MEER OVER WIT VETWEEFSEL, BRUIN VETWEEFSEL EN MAGER WORDEN