Dief gaat ervandoor met auto vrouw om enkele zaken te regelen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een dief die ervandoor ging met de auto van een vrouw ging daartoe over, omdat hij enkele zaken had die hij in orde moest maken.

De 25-jarige Ernesto K. is 23 augustus door de politie van Munder in Suriname voor diefstal van een voertuig aangehouden.

Een 33-jarige vrouw F.L. deed op diezelfde dag aangifte op voormeld politiebureau. Zij verklaarde aan de politie dat zij samen met haar peetdochter reed naar een Carcenter voor het inwinnen van informatie. Ze stapten vervolgens uit de auto, maar ze liet de motor van het voertuig aan.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

De verdachte Ernesto die op een bromfiets zat, stopte naast het voertuig van de vrouw. Hij stapte van de bromfiets af en nam op een onbewaakt moment plaats achter het stuur van de auto. Hierna ging de man met het voertuig van de vrouw ervandoor met achterlating van zijn bromfiets.

De politie van Munder die werd ingeschakeld kreeg na enkele uren de melding dat bedoeld voertuig te Lelydorp was gesignaleerd.

Ernesto werd in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte verklaarde aan de politie dat hij de auto had genomen, omdat hij een voertuig nodig had om een paar zaken te regelen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten