fbpx

Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Mannen met een te klein geslachtsdeel, impotentie of suboptimale potentie kunnen verbetering brengen in hun problemen met hulp uit de natuur.

Door onder meer op een natuurlijke wijze te zorgen voor een veel betere doorbloeding in het geslachtsdeel, wordt dit iets groter en ontstaan er veel krachtigere erecties.

Een optimale doorbloeding zorgt voor een uiterste afmeting, een betere pomp, van het mannelijk lid en betere prestaties in bed.

Europese topexperts die mannen en vrouwen behandelen met het natuurmiddel TOMBA, vertellen aan GFC Nieuws dat er gestreefd moet worden naar het verhogen van het zeer gezonde Nitric Oxide (NO) in het lichaam.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Elke vrouw zal vreemdgaan en een andere man zoeken tenzij je laat zien dat je beter bent, zegt relatiecoach

Nitric Oxide is nodig om de bloedvaten, ook in het geslachtsdeel, te laten ontspannen zodat deze zich volledig met bloed kunnen vullen. Zo ontstaat er een erectie.

Daarnaast ondersteunt Nitric Oxide de gezondheid op velerlei vlakken! Zowel mannen en vrouwen hebben veel baat bij het gebruik van een natuurlijke NO – booster.

De bijzondere rol van nitric oxide is ontdekt door de befaamde medische onderzoekswetenschapper en Nobelprijswinnaar professor Louis Ignarro die verbonden is aan de University of Californië.

BEKIJK OOK
26-jarige man doodgestoken te Moengo

Hij kreeg de Nobelprijs voor de geneeskunde toen hij en zijn team aantoonden hoeveel positieve invloed dit natuurlijke molecuul, NO, heeft op de gezondheid.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen minder tevreden over hun relatie tijdens en na coronalockdown

De experts wijzen erop dat de mannen die een vergroting van hun geslachtsdeel en een krachtigere pomp tijdens het liefdesspel ervaren na langdurig gebruik van TOMBA, dit niet alleen te danken hebben aan de veel betere doorbloeding, maar ook het gezonder raken van hun bloedvaten.

Maar, ook is het belangrijk om een gunstige hormoonbalans te hebben. Met name het testosteronniveau in verhouding tot oestradiol, DHT en prolactine moet optimaal zijn. Dit kan bereikt worden met een gezonde leefstijl en andere natuurlijke interventies.

Benadrukt wordt dat door de aanmaak van Nitric Oxide met TOMBA te boosten, de meeste mannen ook in de ochtenduren wakker worden met een erectie. Dit is heel normaal, gunstig voor het geslachtsdeel en een goede indicator dat de doorbloeding en hormoonhuishouding redelijk op orde beginnen te raken.

BEKIJK MEER GFC GEZONDHEIDSNIEUWS: KLIK HIER