fbpx

Dat de Finhud gezichtsbehandeling je huid mooier maakt komt door speciaal gezichtsmaskerformule

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Dat er zoveel personen zijn die mooie resultaten behalen met de nieuwe Finhud gezichtsbehandeling heeft vooral te maken met de effectiviteit van een uniek samengestelde natuurlijke hoogwaardige gezichtsmaskerformule.

De gezichtsmaskerformule is ontwikkeld door één van ’s werelds beste experts op het vlak van verjonging, afslanken, mentale gesteldheid en gezondheid Jonathan Clarke.

De Europese topexpert vertelt vanuit Amsterdam aan GFC Nieuws dat de Finhud gezichtsbehandeling momenteel steeds vaker wordt geadviseerd voor het verkrijgen van een mooie en gezonde huid.

“Maar de positieve effecten, het krijgen van een stralende en jonger uitziende huid, komt door het hypoallergene masker dat bij deze behandeling wordt toegepast”, legt de topdeskundige uit aan GFC.

Gezichtsmaskerformule rijk aan plantaardige polyfenolen, mineralen en vitaminen

“Vooral de speciaal samengestelde plantaardige polyfenolen, maar ook de synergetische combinatie mineralen en vitaminen in de gezichtsmaskerformule die worden gebruikt bij de Finhud behandeling kunnen helpen om de huidconditie significant te verbeteren”.

BEKIJK OOK
Tientallen miljoenen mannen impotent en het aantal neemt toe

Deze zorgen ook voor meer herstel en bescherming van schadelijke invloeden”.

“Deze combinatie polyfenolen heeft onder meer krachtige ontstekingsremmende, voedende en anti- oxiderende  eigenschappen die zorgt voor zichtbare huidherstelactiviteiten”.

“Vandaar dat de Finhud behandeling uitermate geschikt is voor het wegnemen of reduceren van diverse huidproblemen of voorkomen hiervan”, stelt Jonathan Clarke.

De Finhud gezichtsbehandeling is zeer ideaal als reguliere onderhoudsbehandeling maar kan ook worden ingezet voor het verminderen of wegnemen van huidvlekken, mee- eters, acne, rimpels, fijne lijntjes en andere onzuiverheden.

Een medewerker van Constantin, de enige kliniek in Suriname die de Finhud behandeling uitvoert, zegt dat er een duidelijke toename is van het aantal personen dat voortaan alleen kiest voor deze therapie.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond