Beveiligingsbedrijf Inproser nu ISO-gecertificeerd

GFC NIEUWSREDACTIE- Met trots meldt Innovative Protective Services (Inproser) – een beveiligingsbedrijf in Suriname – dat zij haar ISO 9001:2015-certificaat heeft behaald.

Een ware mijlpaal voor een jong beveiligingsbedrijf dat pas sinds 2014 bestaat. ISO 9001 is de meest algemeen aanvaarde kwaliteitsmanagementsysteem (QMS)-standaard ter wereld.

De ISO 9001 norm bevat eisen aan een kwaliteitsmanagementsysteem voor de organisatie. Deze norm wordt gebruikt om invulling te geven aan het kwaliteitsmanagementsysteem. Het is tevens de maatstaf voor kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

Met de internationale norm ISO 9001 hanteren wij een procesbenadering bij het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van de doeltreffendheid van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Dat doel is klanttevredenheid te verhogen door te voldoen aan de eisen van klanten en belanghebbenden.

Die procesbenadering is gebaseerd op de Plan-Do-Check-Act-cyclus of PDCA-cyclus. Het is een manier van het beheren, beheersen en verbeteren van processen.

“Als bedrijf past deze certificering perfect in ons streven om het meest professionele en gespecialiseerde beveiligingsorganisatie van de regio te worden.

“We blijven onze producten en service aan onze klanten verbeteren en het beveiligingsniveau te verhogen met behulp van de nieuwste innovaties die beschikbaar zijn in ons vakgebied,” meldt het bedrijf in een bericht.