fbpx

Bejaarde voetganger doodgereden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 70-jarige voetganger, Krishnapersad Kandhai, is na te zijn aangereden door een personenauto aan de Oost-Westverbinding in Commewijne, Suriname, ter plekke overleden.

De politie van Meerzorg kreeg op vrijdag 23 december een melding van een aanrijding tussen een auto en voetganger aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van Peperpot City.

Bij aankomst troffen de wetsdienaren de 35-jarige autobestuurster Santoesha G. aan die van pijn klaagde over haar hele lichaam.

Ook werd aangetroffen een getuige en de voetganger die geen teken van leven meer vertoonde. Het slachtoffer lag op de linkerhelft van de weg.

Volgens het voorlopig onderzoek reed de automobiliste kort voor de aanrijding over de Oost-Westverbindingweg. Zij kwam vanuit de richting van Richelieu en ging naar de richting van de Weg naar Peperpot.

BEKIJK OOK
19-jarige autobestuurder rijdt worstman op fiets dood

Ter hoogte van Peperpot City en wel bij de T-kruising gevormd door de Oost-Westverbinding en de Salawatistraat zag zij plotseling een man midden op de weg staan. De vrouw kon niet tijdig afremmen en reed de voetganger aan.

De getuige gaf te kennen dat hij achter de autobestuurster reed en plotseling uitweek voor een dode hond, die op het wegdek lag. Verder hoorde hij een knal, waarbij het voertuig die voor hem reed, abrupt stopte. Hij stapte uit zijn auto en zag dat de voetganger was aangereden.

Na te zijn voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie is de vrouw heengezonden.