Aardse militaire grootmachten niet opgewassen tegen agressieve buitenaardse wezens?

UAP UFO

GFC TECHNOLOGIEREDACTIE- Verschillende Amerikaanse deskundigen zeggen dat hoewel het puur speculatief is om te bespreken hoe geavanceerd de technologie van hypothetische buitenaardse agressieve wezens zou kunnen zijn, het waarschijnlijk is dat onze huidige menselijke technologie niet opgewassen zou zijn tegen een zeer geavanceerde buitenaardse beschaving.

Het is een breed geaccepteerd idee dat als een buitenaardse beschaving de mogelijkheid heeft om de immense afstanden van interstellaire ruimte te overbruggen om onze planeet te bereiken, hun technologie waarschijnlijk veel verder gevorderd zou zijn dan de onze.

Als dergelijke buitenaardse wezens vijandige intenties zouden hebben, zouden de luchtmachten van ’s werelds militaire grootmachten, zoals de VS, China en Rusland, ondanks hun indrukwekkende technologie en middelen, mogelijk moeite hebben om zich daartegen te verdedigen.

Echter, dit blijft een terrein van speculatie en fictie, aangezien er tot op heden onvoldoende overtuigend bewijs is dat ons contact met buitenaardse beschavingen bevestigt.

OOK INTERESSANT
73 bedrijven zorgen er mogelijk voor dat Surinamers ernstig verslaafd raken aan gokken in casino's