fbpx

82-jarige verongelukte autobestuurder voerde snelheid in bocht plotseling op

GFC NIEUWSREDACTIE- De 82-jarige autobestuurder Gesron Neslo heeft op vrijdag 16 december bij een eenzijdige verkeersongeval aan de Meursweg in Para (Suriname) ter plekke het leven gelaten.

De politie van Paranam deed na een melding van een verkeersongeval aan de Meursweg ter hoogte van de EBS mast PM47 in het district Para de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren een witgelakt voertuig in de langs de weg lopende goot aan met daarin de 82-jarige autobestuurder Gesron, die geen teken van leven meer vertoonde. De nodige instanties werden ingeschakeld en een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Een getuige verklaarde aan de politie dat de autobestuurder over de Meursweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Onverdacht gaande naar de richting van Paranam.

BEKIJK OOK
SPWE gereed om ook in 2023 ondernemers en organisaties bij te staan

Op een gegeven moment voerde de autobestuurder bij het beschrijven van de bocht zijn snelheid op en moet daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Hij belandde in de langs de weg lopende trens met voor hem het noodlottige gevolg.

Gesron was in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en de overige autobescheiden waren in orde.

Zowel het ontzielde lichaam van Gerson als het voertuig zijn door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.