27- jarige vrouw gaat voortaan solo op stap: ‘Mijn vriendinnen bleken slangen te zijn’

vrouw hoofd achteren  scaled

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 27-jarige vrouw uit Paramaribo heeft onlangs besloten om haar sociale uitjes voortaan solo te ondernemen.

Voorheen bekend om haar hechte vriendinnengroep, is ze de afgelopen maanden opvallend vaak alleen in restaurants en cafés in de Surinaamse hoofdstad gezien.

In een gesprek met GFC Lifestyle legt ze uit waarom ze deze ingrijpende verandering in haar sociale leven heeft doorgevoerd.

“Het klopt inderdaad, ik heb ervoor gekozen om nu zelfstandig te genieten van de terrasjes en restaurants, in tegenstelling tot voorheen. Dit heb ik besloten na te hebben geconstateerd dat mijn voormalige vriendinnen niet echt betrouwbaar waren, vergelijkbaar met slangen” vertelt ze stellig.

Volgens haar ervaring leken haar vriendinnen altijd vrolijk en vertrouwelijk, maar bleek hun houding achter haar rug om het tegenovergestelde.

Ze beschrijft hen als personen die ‘hatelijke dingen’ over haar zeiden en haar ongeluk toewensten.

De druppel die de emmer deed overlopen was, volgens de vrouw, toen ze ontdekte dat twee van haar beste vriendinnen tegelijkertijd een relatie hadden met haar toenmalige vriend, iemand voor wie ze diepe gevoelens had.

OOK INTERESSANT
Worstellegende Vince McMahon hoopt 120 jaar oud te worden

“Ik heb het geloof in het concept ‘vriendinnen’ verloren en zal het niet langer toestaan in mijn leven,” concludeert ze vastberaden.

Foto ter illustratie.