fbpx

2022 was het beste jaar voor Suriname in deze eeuw

INGEZONDEN- Het is voor wat betreft de vooruitgang van Suriname het beste jaar dat wij tot nu toe in deze eeuw hebben meegemaakt.

Zoals beloofd door de regering zijn er veel verbeteringen doorgevoerd. De prijzen in de winkels zijn scherp gedaald, precies zoals voorspeld was door ons staatshoofd zo’n anderhalf jaar geleden.

Ook voor benzine en diesel hoeven wij in december 2022 veel minder geld uit te geven. Rijden wordt steeds goedkoper en leuker.

Gelukkig is ook de wisselkoers voor de Amerikaanse dollar en euro voor ons allen gunstiger geworden. Wij betalen voelbaar minder wanneer wij naar de cambio gaan voor het kopen van harde valuta’s.

Andere pluspunten zijn onder anderen de vele verbeteringen in de gezondheidszorg. Het Academisch ziekenhuis in Paramaribo levert net als het Mungra Ziekenhuis in Nickerie topzorg en zijn alle medicijnen voorradig en betaalbaar.

BEKIJK OOK
Ook in het jaar 2023 worden wij Surinamers verder kaalgeplukt

Ook op het vlak van het onderwijs gaat het prima. Veel scholen zijn vernieuwd, de leerkrachten worden beter gehonoreerd en zijn daardoor ook beter gemotiveerd om hun werk te doen.

De criminaliteit is afgenomen want de politiemensen krijgen alle beschikbare middelen, hun salarissen zijn naar boven bijgesteld en belangrijker nog, er zijn minder mensen geneigd te stelen of roven omdat het ze financieel voor de wind gaat.

Wij mogen best wel tevreden zijn met de geweldige prestaties van de huidige regering.

Een ieder, in het bijzonder onze regering, alvast een gezegend 2023 toegewenst.

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud