Zusje van vermoorde politieagent: ik wenste dat ik de tijd terug kon draaien en je nog een laatste keer kon zeggen ‘I love you brother’

safe image

GFC NIEUWSREDACTIE- Het zusje van onderinspecteur Payton Tosari die mogelijk vermoord is door Rainel van der B. heeft in een Facebookpost haar verdriet geuit.

“Ik wenste dat ik de tijd terug kon draaien om op de brother-sister date te gaan waar we het altijd over hadden.
Ik wenste dat ik de tijd terug kon draaien en je de bezoekjes waar je altijd naar vroeg, kon brengen. Ik wenste dat ik de tijd terug kon draaien en je nog een laatste keer kon zeggen “i love you, brother!♥️”

We zijn altijd trots geweest op het feit dat we beiden sprekend op elkaar leken. The way the male version of me has left this cruel world, is something that will haunt me forever.

You’re in a better place now.

Until we meet again, dear brother. 🕊♥️, aldus een zusje.”

Raynel van der B. ontkent dat hij de 30-jarige onderinspecteur van politie om het leven heeft gebracht. Hij verklaart dat een andere man dat heeft gedaan, maar kan geen gegevens van hem geven. Hij is in verzekering gesteld.

Tosari werd dinsdagavond dood aangetroffen in de kofferbak van zijn auto. De politieman was dinsdag door de familie als vermist opgegeven. Het levenloze lichaam lag in de kofferbak.

Het dienstwapen van de politieman is achterhaald. Het Openbaar Ministerie heeft obductie gelast om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen.

Foto: Facebook Kayla Mertopawiro

OOK INTERESSANT
Saoedi-Arabische Staatsminister versterkt relatie met Suriname en Moslimgemeenschap