Woonadres in opsporingsbericht Chinese verdachte niet juist

GFC NIEUWSREDACTIE- In het opsporingsbericht van de verdachte Wang Xuili is in eerste instantie per abuis een foutief woonadres opgegeven door de Public Relation van het Korps Politie Suriname.

Het opgegeven woonadres blijkt dat van de Chinese ambassade hier te lande te zijn.

Het KPS biedt in een persbericht haar welgemeende verontschuldiging aan de Chinese ambassade voor alle ongerief ontstaan door de fout in het opsporingsbericht.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Fotograaf vergist zich op huwelijk en noemt bruid bij naam ex-vriendin bruidegom

Wang wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie, Valsheid in geschrifte, Verduistering en Oplichting (art. 188; 278; 381 en 386 van het Surinaams Wetboek van Strafrecht), Overtreding van art. 2 en 3 van de Wet tegengaan Smokkelen, art. 16; 44; 45 en 52 van de Wet Bosbeheer, art. 1; 3 en 7 van de Hout uitvoerwet, art. 4 en 7 van de Wet Uitvoerrecht op hout jo. Art. 1 lid 1 sub 20; 24; 25 en 26 en de art. 2; 3 en 4 van de Wet Economische Delicten.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Fraude op de telefoonnummers 455830; 451313, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten