fbpx

‘Wij worden gepest’, zeggen bewoners omgeving Powisiestraat over gaten in wegdek

GFC NIEUWSREDACTIE- Enkele inwoners van Paramaribo- Noord zeggen aan GFC Nieuws dat ze geen beschaafde woorden meer kunnen vinden om hun ernstige misnoegen over de slechte staat van de Powisiestraat te kunnen rondbazuinen.

Een bejaard echtpaar dat woont in de omgeving zegt op boze toon dat de extreem diepe gaten in deze straat al maanden zorgen voor veel ergernis, maar ook schade aan hun voertuigen en die van andere weggebruikers.

Bovendien is er sprake van extra risicovolle verkeersomstandigheden, vooral voor bromfietsers en motorfietsers die niet weten dat er verraderlijke kuilen in het wegdek zijn.

“Wij worden gewoon gepest door de overheid. Daarom worden de gaten niet gedicht”.

“Is het echt zoveel moeite om een vrachtwagen met asfalt te dirigeren naar hier en de gaten te vullen? Het is gewoon schandalig dat dit al maanden blijft sudderen”, aldus de oudjes.

BEKIJK OOK  RBTM houdt 22-jarige telefoondief aan

Vorig jaar december vertelde een toen 36- jarige automobiliste al aan GFC dat ze woedend is op de Surinaamse regering.

De vrouw reed kort voorafgaande aan de kerstperiode in de extreem diepe kuil¬† -dezelfde kuil die tot op de dag van vandaag niet is gerepareerd- en moest duizenden SRD’s betalen om haar voertuig te laten repareren. Zie bericht.

De kuil in de weg is groter en dieper geworden en heeft zich deels over bijna de breedte van de straat uitgebreid.

Een onbekend persoon heeft een kapotte ventilator in het gat gedeponeerd om verkeersdeelnemers op de gevaarlijke situatie te attenderen.