fbpx

Alleenstaande vrouw Paramaribo- Noord woedend op regering: jullie vernietigen mijn feestdagen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 36- jarige alleenstaande vrouw die woont in het noorden van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is woedend op de Surinaamse regeerverantwoordelijken.

Zij vertelt aan GFC Nieuws dat ze zich altijd verheugd op de feestdagen in december.

Voor haar is deze maand een speciale periode van plezier, cadeaus geven aan ouders en kinderen, lekker koken, gezellig samen eten en op oudjaarsdag vuurwerk afsteken.

“Maar de overheid heeft dat fijn gevoel, mijn plezier, dit jaar van mij afgepakt”, legt ze uit.

De moeder van twee kinderen legt uit dat ze juist in deze dure maand onnodig in de kosten is gejaagd door nalatig overheidsbeleid.

Ze kan daardoor de feestdagen niet vieren zoals ze gewend is en ergert zich mateloos hieraan.

“Ik reed anderhalve week geleden met mijn auto aan de Powisiestraat en kwam met een zeer grote smak terecht in een diep gat in de weg”.

“Het resultaat is dat ik een nieuwe band moest kopen want die was niet meer te repareren. Ook was er veel schade aan het onderstel van mijn voertuig”.

“In deze dure decembermaand was ik genoodzaakt om al het geld dat ik had gespaard om cadeaus te kopen voor mijn ouders en andere dierbaren en ze uit te nodigen voor een etentje thuis, te gebruiken om mijn auto te repareren”.

“Ik heb zelfs geld gebruikt dat ik apart had gelegd voor rekeningen want ik heb mijn auto dringend nodig voor mijn werk. Ik zal deze feestdagen maar doorkomen met water, brood, geen etentjes en vuurwerk, met dank aan de regering”.

“Door waardeloos beleid van de overheid die vreselijk nalatig is en niet eens in staat is om hoofdwegen veilig en gatenvrij bereidbaar te houden, heb ik meer dan SRD 4700,- onnodige kosten gemaakt”, fulmineert ze.

BEKIJK OOK
Door rukwinden getroffen Santo Boma ontvangt veel steun samenleving

Het slachtoffer beweert dat ze nergens kan aankloppen om haar uitgegeven geld te claimen.

“Ik betaal belastingen en de overheid heft ook accijns op benzine. Waar gaat al dat geld naartoe? Het is toch voor de zotte dat ik als burger in de kosten wordt gejaagd door het wanbeleid van deze incapabele ambtenaren? Het is schandalig”.¬†

De gedupeerde laat verder aan GFC weten er zeker van te zijn dat zij niet de enige is die zo benadeeld wordt door de overheid.

“Niet alleen ik heb zomaar zoveel geld uitgegeven aan het repareren van mijn auto. Dit zal wel zeer vaak gebeuren met andere weggebruikers”.

HEB JE TE VEEL GEGETEN? TOPEXPERT JONATHAN CLARKE LEGT UIT WAT JE KUNT DOEN. KLIK HIER

“Er zou daarom desnoods een particuliere onafhankelijke instantie in het leven geroepen moeten worden die alle klachten bundelt en het landsbestuur verantwoordelijk stelt. Gedupeerden moeten hun kosten kunnen verhalen”, stelt ze voor.

Het enorm gat in het wegdek is intussen door onbekenden voorzien van houten paaltjes met gekleurde plastic zakjes eraan gewikkeld om weggebruikers te attenderen op het gevaar, hoewel dit in de avonduren beslist niet afdoende is.

Het is onduidelijk wanneer de relevante overheidsinstanties voornemens zijn het levensgevaarlijk gat te dichten.

BEKIJK OOK: 34- jarige vrouw in Suriname voelde zich jarenlang nodeloos hondsberoerd en dacht snel te sterven