fbpx

Wel geld voor honderden peperdure auto’s, buitenlandse reizen en SLM maar niet voor SEH en personeel

INGEZONDEN- DISCLAIMER: PUBLICATIE VAN INGEZONDEN STUKKEN HOUDT NIET IN DAT DE REDACTIE HET EENS IS MET DE INHOUD

Dat de huidige regering Santokhi- Brunswijk er een grote rotzooi van heeft gemaakt wordt wederom op pijnlijke wijze duidelijk gemaakt voor ons allen.

De opeenstapeling van verkeerde besluiten die worden genomen kosten behalve de financieel- stressgerelateerde overlijdensgevallen van volwassenen, ook nog eens voor het sterven van onschuldige baby’s en kindertjes.

Er worden tientallen miljoenen Amerikaanse dollars belastinggelden verkwanseld aan honderden peperdure auto’s voor ministers, overheidsdirecteuren en andere politici die niet eens goed presteren.

Nog hogere bedragen worden gespendeerd aan niets opleverende buitenlandse reizen en de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij die al jaren op sterven na dood is.

Maar om geld te stoppen om de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, de enige in Suriname, optimaal te laten functioneren, lukt maar niet.

BEKIJK OOK
Suriname een rijk land? Wij kunnen niet eens een nieuw vliegtuig leasen of kopen

Het is gewoonweg een kwestie van verkeerde prioriteiten die deze regering stelt.

Al jaren klagen artsen en verplegend personeel over de zware werkdruk, een tekort aan medicijnen, personeel en medisch apparatuur.

Maar de verantwoordelijken vinden andere zaken veel belangrijker dan mensenlevens redden.

Het is een grote schande wat er in ons mooi Suriname gebeurt en dat alleen maar door een stelletjes amateurs die het voor het zeggen hebben in het land.

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: PUBLICATIE VAN INGEZONDEN STUKKEN HOUDT NIET IN DAT DE REDACTIE HET EENS IS MET DE INHOUD