fbpx

Vuil water uit de kraan omgeving Toekomst, Latour, Domburg, Vredenburg Serie A & B, Martin Luther King- en Sir Winston Churchillweg

GFC NIEUWSREDACTIE- Bewoners van Toekomst, Latour, Domburg, Vredenburg Serie A & B, Martin Luther King- en de Sir Winston Churchillweg hebben nu te kampen met vuil water uit de kraan.

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft ter verbetering van de watervoorziening naar eerdergenoemde gebieden waar in de afgelopen periode een lage waterdruk heerste, diverse aanpassingen door haar afdeling Distributie laten plegen in het distributienet.

Hierdoor ervaren verbruikers in deze gebieden momenteel een aanzienlijk verbeterde waterdruk, maar is er vanwege de verhoogde druk in de transportleidingen sprake van vuil water uit de kraan.

BEKIJK OOK
18-jarige steelt groot geldbedrag in vreemde valuta uit auto

Technici van het bedrijf zijn reeds bezig met spoelwerkzaamheden op diverse punten in het distributienet en doen er alles aan de vuilwaterklachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Indien deze klachten na twee dagen nog aanhouden, kunnen verbruikers contact opnemen met de Klantenservice op de nummers 129, 471414 en 404667.

De SWM vraagt de verbruikers hiermee rekening te houden en biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief.