fbpx

VSH Community Fund doneert SRD 30.000 aan Su Aid

GFC NIEUWSREDACTIE- Het VSH Community Fund heeft dertigduizend Surinaamse dollar gedoneerd aan de Su Aid.

Het geld werd vrijdagmiddag live op Radio 10 symbolisch overhandigd aan de penningmeester van Su Aid, Sidney Grunberg.

Namens het VSH Community Fund waren voorzitter Malini Ramsundersingh en secretaris Paul Brahim aanwezig. Het Community Fund van VSH is een van de vaste donateurs van de jaarlijks terugkerende Su Aid-inzameling.

Su Aid zamelt dit jaar in voor het Leger des Heils en de Stichting Single Mother Project. Het Leger des Heils wil aan minimaal vijftienhonderd gezinnen een Kerstpakket geven.

De Stichting Single Mother Project Suriname werk aan het terugdringen van de menstruatie armoede bij meisjes en vrouwen in Suriname.

De campagne, die duurt tot en met 18 december, is de laatste week ingegaan. Inmiddels heeft ook de Hakrinbank zich aangesloten in de rij van ondersteuners van de inzameling.

Personen die een Mope-wallet hebben en tot en met 18 december 2022 minimaal SRD 10,- doneren naar de Mope-Wallet van Su Aid op het nummer +597-8640015, maken kans op het winnen van één van de tien kaarten voor de show ‘The Story of Kenny B’. Houders van een Telesur- of Digicel-simkaart kunnen nog altijd het woord ‘Anu’ sms’en naar 1919.

BEKIJK OOK
Belofte om eigenaren overwoekerde percelen Paramaribo aan te pakken niet waargemaakt

Daarmee wordt SRD 10,- gedoneerd. Elke week, tot en met 17 december, worden er onder de sms’ers van die week twee tankbonnen ter waarde van SRD 1.200,- en twee shoppingbonnen ter waarde van SRD 1.200,- verloot.

Aan het einde van de sms-campagne worden onder alle deelnemers 2 tankbonnen en 2 shoppingbonnen, elk met een waarde van SRD 6.500,- verloot. Alle prijzen zijn ter beschikking gesteld door Alembo.

Tot en met zondag 18 december staat in de WK-Corner van het Torarica Resort de grote box van Su Aid. Bezoekers kunnen de inzameling ondersteunen door een bedrag in de box te doen. Daarnaast kan er ook worden overgemaakt op de rekeningnummers van Su Aid die te vinden zijn op de Facebook-pagina van de stichting.

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft op zondag 11 december een succesvolle Kresneti Fatu gehouden op het terrein van het hoofdkantoor aan de Henck Arronstraat.

De opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan de Su Aid campagne 2022. Later deze week wordt live in de ‘WK Ontbijtradio’ op Radio 10 het bedrag bekendgemaakt.