fbpx

Vrouw met zandloperfiguur eet één keer per dag en draagt dagelijks een korset

GFC NIEUWSREDACTIE- Een jonge Vietnamese vrouw is tot het uiterste gegaan om haar taille te verkleinen tot slechts 46 centimeter in omtrek door slechts één keer per dag te eten en constant een korset te dragen.

Om haar tailleomtrek in omvang te verkleinen ging de 26-jarige An Ky van drie maaltijden per dag naar slechts één, en soms zelfs één maaltijd om de twee dagen. Dat meldt Oddity Central.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Extreme woede na doodslaan en ophangen tienermeisje door familie omdat ze jeansbroek aantrok

Bovendien stopte ze 2 jaar geleden met het eten van zetmeelrijk voedsel en draagt ze ook elke dag een strak korset om haar middel. Alleen ’s nachts trekt ze het uit.

BEKIJK OOK
Dat mannen vertikken vrouwen oraal te bevredigen maar wél willen ontvangen kan niet langer door de beugel

Op de vraag of ze zich zorgen maakte over de gezondheidsimpact van haar dieet, zei An Ky dat ze veel groenten, kipfilet en fruit eet zodat ze zich nooit zwak voelt.

Het enige probleem waar ze over klaagde waren de nodige aanpassingen die ze moet maken bij het kopen van een nieuwe broek. Door haar kleine taille moet de broek ook strakker, en dat kan soms “duurder zijn dan de broek zelf”.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER