Vorige regering Suriname moet excuses aanbieden en vergeving vragen voor 10 jaar misère volk

INGEZONDEN- De regeringslieden die tussen 2010 en 2020 hebben gezorgd voor veel misère, verdriet, armoede en ernstige morele ontsporing in Suriname moeten het  volk op 25 februari excuses aanbieden en vergeving vragen voor hun wandaden.

Door hun faliekant verkeerd en mislukt beleid is niet alleen het land, maar ook een zeer groot deel Surinamers persoonlijk achtergehouden in hun verdere ontwikkeling.

Sterker nog, een merendeel is teruggeworpen en staat er momenteel qua levensstandaard veel slechter voor in vergelijking met de regeerafsluitperiode van president Ronald Venetiaan.

In 2010 was de koopkracht van de gemiddelde burger significant beter, mede door de veel lagere wisselkoersen voor buitenlandse valuta.

Het zou deze geflopte beleidsmakers, die er een traditie van hadden gemaakt om de naïevelingen onder ons te overstelpen met valse onhaalbare beloften, sieren om een goed gebaar te maken door op 25 februari het boetekleed aan te trekken.

Het minste wat ze kunnen doen is officieel excuses maken en vergeving vragen aan het getroffen deel van het volk.

R. Pinashttps://www.gfcnieuws.com/ga-niet-protesteren-zegt-het-kritische-surinaamse-vrouwencollectief/

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Ga niet protesteren tegen regeringscoalitie, zegt het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief