Ga niet protesteren tegen regeringscoalitie, zegt het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief

GFC NIEUWSREDACTIE- Ga nu beslist niet protesteren tegen het beleid van de huidige regeringscoalitie! Laat u niet onder valse voorwendselen meeslepen door oproepen om toch mee te doen aan dergelijke acties.

Dat is het dringende verzoek van het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC).

Het VrouwenCollectief zegt dinsdag aan GFC Nieuws dat ze van oordeel is dat de regering Santokhi- Brunswijk alle ruimte moet krijgen om het nieuwe beleid uit te stippelen en vervolgens in het meest ideale tempo uit te voeren.

Het hele proces heeft tijd nodig.

Volgens het KSVC is er momenteel geen enkele reden voor dergelijke opstandsacties en is er daarenboven geen enkel alternatief.

Het oproepen tot het houden van protestmarsen kwalificeert het Collectief als stompzinnig

“Een ieder die vond dat ze Suriname uit het slob zouden kunnen trekken heeft daartoe een kans gehad bij de verkiezingen die nog niet eens 8 maanden geleden zijn gehouden”.

“De overgrote meerderheid kiezers heeft het mandaat voor 5 jaar gegeven aan de VHP onder leiding van Chan Santokhi. Hij moet samen met zijn regeerteam alle ruimte krijgen zijn plannen uit te voeren. Positieve kritiek leveren is prima, maar nu al protestmarsen organiseren is ronduit absurd”, aldus het KSVC.