fbpx

Vince McMahon zou US$ 19,6 miljoen hebben gebruikt van WWE voor persoonlijke betalingen

GFC NIEUWSREDACTIE- De persoonlijke betalingen die Vince McMahon deed, terwijl hij voorzitter en CEO van WWE was, zijn hoger dan eerder gemeld, aldus het bedrijf.

Vorige maand kondigde het worstelende entertainmentbedrijf aan dat het zijn jaarrekening zou herzien die teruggaat tot 2019.

Dat was drie dagen nadat McMahon zei dat hij met pensioen ging bij WWE, wat hij aankondigde te midden van een lopend onderzoek naar beschuldigingen dat hij miljoenen dollars aan zwijggeld betaalde aan meerdere vrouwen om te zwijgen over affaires en ander wangedrag.

BEKIJK OOK
Meer vrouwen beschuldigingen Adam Levine van flirterige berichten na onthulling model over affaire met de Maroon 5-frontman

In een dinsdag onthulde WWE dat het sinds de aankondiging van 25 juli had ontdekt dat McMahon in 2007 en 2009 twee extra betalingen had gedaan van in totaal US$ 5 miljoen – niet gerelateerd aan de beschuldigingen die leidden tot het onderzoek van de speciale commissie van de raad – die ook in de geconsolideerde jaarrekening van het bedrijf hadden moeten worden opgenomen.

WWE gaf geen details over waar McMahon’s US$ 5 miljoen aan betalingen voor waren.