fbpx

Veel ophef om 19-jarige dame die trouwt met 42 jaar oudere man, politie ingeschakeld door ouders

GFC NIEUWSREDACTIE- Er is momenteel veel commotie rondom het huwelijk van het tweetal. De politie werd zelfs ingeschakeld door de ouders omdat ze zich aanvankelijk zorgen maakte.

De Amerikaanse Audrey (19) ontmoette haar man Kevin (61) in januari vorig jaar op een dating app.

Kevin zei: “Ik keek eigenlijk uit naar vrouwen tussen de 30 en 50 jaar oud. Haar profiel had niet moeten opduiken. Iets zei dat ik ernaar moest kijken en dat ik het moest liken, dus dat deed ik.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: VrouwenCollectief wil maatregelen tegen influencer: beledigt 50-jarige alleenstaande moeder die geen man kan vinden

Audrey, een militaire politieagent, zei dat ze zich aanvankelijk aangetrokken tot hem voelde, omdat hij een legerveteraan was die ook voor de militaire politie had gewerkt.

BEKIJK OOK
Mannen die lief zijn voor vrouwen worden keihard afgewezen, beweert relatiespecialist

Alles ging vrij snel voor het echtpaar dat in Californië woont, en zijn ze van plan een gezin te stichten. Kevin wil graag thuisblijven en zijn houtbewerkingshobby voortzetten.

Op sociale media wordt verteld dat de relatie absurd is wegens het leeftijdsverschil. Anderen zeggen dat het gewoon moet kunnen omdat ze ‘van elkaar houden.’

Ondanks dat ze zo’n moeilijke start heeft gehad, zegt Audrey dat haar ouders de relatie nu steunen.

Foto: Jam Press

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER